Frakt & Retur

Into Alle elementer er med gratis frakt i Italia! Du vil motta din bestilling innen 7 arbeidsdager!

 Into Vilkår for www.maavantalu.com på returen

 Into Når du kjøper fra oss, vil vi at du skal bli helt fornøyd. Hvis en eller annen grunn ikke er fornøyd med bestillingen fra www.maavantalu.com, og "sjefen kan gå tilbake for erstatning eller refusjon. Les nøye gjennom vilkårene for erstatning under.
 www.maavantalu.com forbeholder seg retten til å kreve et administrasjonsgebyr på alle produkter i retur.
 www.maavantalu.com tilbyr full refusjon på flere "elementer innen tre dager etter mottak av ordren. Det første trinnet i prosessen med avkastning og "kontakt med vår kundeservice på www.maavantalu.com

 

Vi tilbyr full refusjon på noen elementer skadet eller ødelagt på grunn av uaktsomhet av www.maavantalu.com. Skader forårsaket gjennom uaktsomhet av kurerer eller feil bruk gjort av våre kunder er ikke kvalifisert for erstatning eller refusjon.

 Into The øyeblikk vi mottar en vare returneres, vil vi undersøke det samme for å avgjøre om forholdene er der for en tilbakebetaling. Alle dyr som vil være "anerkjent en total eller delvis refusjon vil ha refusjon for sitt opprinnelige kostnaden for frakt www.maavantalu.com.
 www.maavantalu.com ikke være "ansvarlig for kostnadene ved retur frakt.

 Into
 

 Into Toll

 Into Det er sjelden, men kan "skje bryet med å kjøpe på internett, og når levering av varen min, å bli fortalt at det 'å betale en ekstra sum. Vanligvis er det aldri en stor figur, men kan 'bry. I tollen noen ganger gjøre prøven sjekker, og avhengig av kriterier som ikke er helt klart, kan kreve en plikt på importert.

 Inn i www.maavantalu.com naturligvis ikke alt fordi slike komplikasjoner ikke vil oppstå, for å tilfredsstille kunden. I tilfelle "som kunden, men" betale en plikt, ikke www.maavantalu.com være ansvarlig for å betale slike beløp.